Menüü

Uudised

Tähistame rahvusvahelist eakate päeva

16:08 15.09.2014

Tule üksi ja võta  kaaslane ühes ning  tulge  1. oktoobril 2014 Valga Kultuuri- ja Huvialakeskusesse eakate TERVISESEMINARILE!

Valgamaa Tervisenõukogu  ja Eesti Haigekassa  koos paljude heade koostööpartneritega kutsuvad Teid kolmapäeval,   01. oktoobril    eakate Terviseseminarile.

Juba mitmendat aastat järjest toimub  Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses   (Valga, Kesk 1) huvitavaid toimetusi täis päev, mis  on mõeldud teadmishimulistele eakatele, kes soovivad kuulata põnevaid loenguid ja mõtteid, talletada nõuandeid, tutvuda just selleks päevaks mõeldud pakkumistega ning osa võtta huvitavate töötubade tegemistest.

Pärast tervituskõnet räägime päeva esimeses pooles tervise hoidmisest, meest ja tatrast, raviteedest, raamatutest ja õppimisvõimalustest. Ulvi Lind Valga Keskraamatukogust räägib põlvkondade vahelisest suhtlemisest ja   raamatutest. Naistearst  Aive Kalinina räägib naistetervisest, meestearst Margus Punab võtab teemaks meestetervise. Virgo Mihkelsoo avab tatra ja mee saladusi ning tutvustab oma uut raamatut. Kai Kuuspalu Maanteeametist räägib eakatele suunatud uuest õppeprogrammist. Tegevust kätele ja jalgadele pakub Marika Ein.

Alates kella 9.00 saab  mõõta oma tervisenäitajaid 1 euro eest.

Kogu päeva ootavad külalisi teatrisaalist väljas ka info-ja  müügiletid, töötoad.

Kõhtutäie  eest hoolitsevad Kaitseliidu tublid naised. Väheoluline pole seegi, et kogu päev on külalistele tasuta.

Kaugemalt tulejatel soovitame seltskond kokku koguda ja üheskoos rõõmsalt kohale tulla. Päevakava on tõepoolest tihe ja huvitav, samuti leiab tegevust teatrisaalist väljas.

Üllatused!

Soovitav on kaasa võtta sularaha, sest kohapeal on võimalik endale meelepäraseid tervisetooteid  osta.

Tulge veetke  Valga linna Kultuuri- ja Huvialakeskuses meiega  koos üks mõnus päev.

 

Tegevuste läbiviimiseks planeeritud aeg  9.00- 14.00

Tagasi