Menüü

Uudised

Tõrva Dokfest 2014

16:11 01.10.2014

Tõrvasse oodatakse 17. - 19. oktoobril kõiki dokumentaalfilmide huvilisi, kes soovivad osa saada erinevatest vaatenurkadest, mida Tõrva Dokfest 2014 kolme põneva päeva jooksul pakub. 

Festivali peamiseks tegevuskohaks on Tõrva nostalgiahõnguline kinomaja, kus toimuvad kõik filmiseansid. Tõrva kinomaja on ideaalne toimumispaik, sest tegemist on ühega kolmest ainulaadsest kinomajast Eestis. Töötoad toimuvad aga Tõrva Noortekeskuses ning festivalimelu saab nautida kultuuripubis Juudas.

Festivali eesmärgiks on tõsta dokumentaalfilmide vaadatavust, inspireerida inimesi huvitavate eeskujude kaudu ning suurendada arutelu ühiskondlikel teemadel. Linateoste hulgast võivad leida endale põnevat vaatamist nii väiksemad kui ka suuremad filmisõbrad.

Lisaks filmiseanssidele on võimalik külastada joonistusnäitust „Millest teha dokumentaalfilmi?“ ning osaleda erinevates töötubades. Samuti on festivali programmis erinäolised töötoad, kus saab tutvuda foorumteatri ja visualiseerimiskunstiga. Eelregistreerimisega toimub festivalil šokolaaditöötuba, kus saavad külastajad ise šokolaadi valmistada. Viimase osalustasu on 5€, mille sees on kõik toorained ja šokolaadi valmistamine meistrite käe all. 

Tõrva Dokfesti melu jaoks on kultuuripubi Juudas unikaalne koht, kus õhtul pärast filmiprogrammi ja töötubasid aega veeta. Festivalil on mõlemal õhtul eriprogramm. Lavale astub Vennaskond enda 30. juubelikontserdi raames ning aset leiab PööLoY GLääNZ albumiesitlus, mille puhkepausidel esineb Contra. Ka eriprogrammi atmosfäär soosib eelnevalt festivalil avatud teemade arutelu jätku.

Sissepääs filmiseanssidele on prii.

Lisainfo kodulehel: http://www.dokfest.com/ 

Facebookis: https://www.facebook.com/torvadok 

Šokolaaditöötuppa registreerimiseks saada e-kiri: rabarebased@gmail.com

Näeme juba 17. oktoobril Tõrvas!


 
Tõrva Dokfest 2014 meeskond

Tagasi