Menüü

Uudised

Valga linna noorte töömalev "Vanker"

00:00 03.07.2015

Valga linna noorte töömaleva "Vanker" eemärgiks on anda noortele väärtuslik töökogemus. Töövõimalusi pakkudes soovime kujundada noorte tööharjumusi ning sisustada aktiivselt nende suvi. Lisaks pakub malev võimalusi aktiivseks vaba aja sisustamiseks, kus on võimalik arendada nii enda oskusi kui ka meeskonnatööd. Maleva vahetus kestab 5 päeva, sellel aastal toimub töömalev kahes vahetuses. Maleva toimumise ajaks on 10.-18. august 2015. Valga linna noorte töömalevat rahastab Valga linn.

Esimene vahetus toimub 10.- 14. august


Oodatud on noored alates 14. eluaastat. Tööpäevade pikkuseks esimeses vahetuses on 4 tundi. Vahetuse ajal on planeeritud töödeks MIL-FESTI ettevalmistus ning Valga linna heakorra tööd.


Teine vahetus toimub 14.- 18. august


Oodatud on noored alates 16. eluaastast. Tööpäevade pikkuseks teises vahetuses on 6 tundi.
Vahetuse ajal on planeeritud töödeks MIL-FESTI ettevalmistus ja festivali kohapealsed tööd ning Valga linna heakorra tööd.

Töömalevasse registreerimiseks tuleb täita lapsevanema nõusoleku vorm (mille saate kas paberil Valga Avatud Noortekeskusest või leiate Valga linna kodulehelt) ning ankeet.

Registreerimisvorm


Malevas osalejatele planeeritakse teha teemakohased T-särgid, särgi maksumus on 5 eurot ning selle peab tasuma malevas osaleja 1. augustiks.
Lisainfo ja registreerimine: vanker@valgalv.ee, 5332 7629 või Valga Avatud Noortekeskuses E-R kell 12-18.
Registreerimise viimane tähtaeg on 1. august 2015.
Mõlema maleva vahetuse töötasuks on Eestis kehtiv tunnitasu alammäär 2,34 €

Tagasi