Menüü

Uudised

Valga Muusikakoolis esineb Kirill Ogorodnikov

00:00 26.11.2015

Valga Muusikakoolis saab täna, 26. novembril kell 17 tasuta kuulata Ahtme kunstide koolist tuule tiibadesse saanud Kirill Ogorodnikovi kontserti.

Kirill Ogorodnikov õppis Otsa-koolis Tiit Petersoni käe all ning pärast seda kõrgkoolis. Ida-Virumaa noormees valis selleks Eesti muusika- ja teatriakadeemia, kus tema õpetajaks oli Heiki Mätlik.

Lõpetanud kodumaal õpingud cum laude, suundus ta Saksamaale Kölni muusikakõrgkooli magistriõppesse professor Gerhard Reichenbachi juurde.

Ennast paljudes meistriklassides täiendanud Ogorodnikov pälvis mullu Saksamaal Gevelsbergis toimunud rahvusvahelisel konkursil III preemia, 2010. aastal tuli Tallinna rahvusvahelisel kuni 35aastaste kitarristide konkursil teiseks, olles toona lõpetanud alles Otsa-kooli.

Kirill on soovitanud noortele, et nad rohkem muusikat kuulaks: "Ma soovitan neil kuulata väga palju muusikat ja kasutada interneti vahendusel võimalust osa saada maailma eri kitarristide mängust. See on väga oluline: näha ja kuulata, mis mujal toimub, sest suletud keskkonnas ainult oma õpetajaga piirdudes võib areng jääda aeglaseks. Nii et - kuulake rohkem muusikat!"

 

Tagasi