Menüü

Uudised

Valgamaa Kutseõppekeskus alustab programmiga "8 päkapiku ametit"

14:45 27.11.2015

Alatest 1. detsembrist külastavad Valgamaa Kutseõppekeskust lasteaedade lapsed ning koolide noorema astme õpilased. Üritus “Päkapiku 8 ametit” pakub lastele nii meelelahutust kui ka põnevaid tegevusi, mis on seotud meie koolis õpetavate erialadega. Kavas on töötoad, meisterdamine ja palju muud põnevat.

Külalised saavad lahendada päkapikkude poolt antavaid erinevaid eakohaseid ülesandeid, kaunistatakse jõulupuud, suheldakse jõuluvanaga ning toimub palju muud huvitavat ja jõulu meeleolulist. Ettevõtted Valga Puu ja Estplant aitasid päkapikke kokku mitmekümne väikese ja suure kuusega, millest on kooliperel ja päkapikkude külalistel suurt rõõmu.

„Tahame teha tihedamat koostööd kogukonnaga, et meist rohkem teataks. Päkapiku 8 ametit aitab meie kooli tutvustada ka nendele, kes väga sageli meie koolis ei käi,“ ütleb Valgamaa Kutseõppekeskuse õppedirektor Hiie Taniloo.

13. detsembril ootame kl 12-16 külla peresid vanemate ja kuni 10-aastaste lastega. Nõutav on eelregistreerimine kas kooli kodulehel www.vkok.ee vilkuva bänneri kaudu vastaval eelregistreerimise ankeedil, telefonil 53008085 või meiliaadressil kristel.unt@vkok.ee.

Lisainfo: koolitusjuht Kristel Unt kristel.unt@vkok.ee,  5300 8085.

Tagasi