Menüü

Uudised

Valga Põhikool jätkab tavapärase tundide algusajaga

00:00 26.08.2016

Valga Põhikoolis jätkatakse algaval õppeaastal õppetööd harjumuspärase ajakavaga ning kõikidel klassidel algavad õppetunnid kell 8.00: 1.-2. klassidel Vabaduse tn 13 ja 3.-9. klassidel Kungla tn 16 koolimajas.

Algselt plaanis põhikool uuest õppeaastast nihutada õppetundide algust poole tunni võrra edasi, kuid vanematelt saadud tagasiside näitas, et koolipäeva alguse kellaaja edasilükkamine paneb paljud pered keerulisse olukorda. Põhjusena toodi välja ka koolipäeva üldine pikenemine, mis omakorda raskendab huvitegevuses osalemist. Eelpool toodud argumentidele tuginedes ei ole ka kooli hoolekogu õppetundide alguse kellaaja muudatusele oma heakskiitu andnud.

Valga Põhikooli direktori Hannely Luik-Stogov ütles: „Valga Põhikooli 16. augustil avaldatud info koolitundide algusaja muutmiseks oli ennatlik ja osapooltega piisavalt läbi arutamata. Kool kinnitab, et muud õpilaste arengu tagamiseks planeeritavad sisulised muudatused saavad uuel õppeaastal siiski teoks koostöös õpetajate, õpilaste, hoolekogu ja lapsevanematega. Kooli eesmärgiks on olla oma lastele ja nende vanematele usaldusväärseks partneriks, mistõttu püüame oma tegevuses lähtuda eelkõige kogukonna huvidest."

 

Hele Heletäht
Valga Linnavalitsuse avalike suhete spetsialist
766 9902; 5347 2255

 

Tagasi