Menüü

Uudised

Otepää kultuurikeskuse renoveerimistööd jätkuvad

13:01 25.05.2017

2016. aasta sügiseks renoveeriti Otepää Kultuurikeskuse I korrus. Sellel aastal renoveerimistööd jätkuvad – 15. maist alustati kultuurikeskuse II korruse ja välifassaadi renoveerimistöödega. 

Riigihanke tulemusena teostab ehitustöid Rennes OÜ. Tööde kogumaksumus on 335 917,68 eurot.

Kultuurikeskuse II korrusel asuvad töötajate ja ansambliruumid. Rekonstrueerimise plaani kohaselt hakkavad II korrusel täiendavalt olema kööginurk ja kohvikuruumid ning näitlejate ruum.

 

Uue välisilme saab kultuurikeskuse trepp ja fassaad. Praeguse terrassi kohale ehitatakse talveaed. Renoveerimisprojekti autoriks on Helmi Sakkov.  Tööde tähtaeg on sügisel.

 

„Otepää Kultuurikeskus jääb remondi ajal avatuks, kuna remont tavapärast kultuurielu ei sega,“ rõhutas Otepää vallavanem Kalev Laul. „Hea meel on tõdeda, et Otepää Kultuurikeskus saab kaasaegsed ruumid, kus kõik valla kultuurikollektiivid saavad harjutamas käia ja end koduselt tunda.“

 

Otepää Kultuurikeskuse hoone rekonstrueerimistööd algasid 2013. aastal, mil vahetati täielikult saali-, galerii- ja lava osa katus ning avariilised katusekandekonstruktsioonid.  Maja küttesüsteem renoveeriti 2015. aastal. 2016. aastal renoveeriti põhjalikult kultuurikeskuse I korrus. Kultuurikeskuse praegune hoone avati 1954. aastal, selle projekteeris arhitekt Johannes Fuks.

 

Tagasi