Menüü

Uudised

Otepääl toimub 2-päevane disc-golfi festival

13:03 25.05.2017

3.- 4. juunil toimub Otepääl 2-päevane discgolfi festival, kuhu on registreerinud end 270 mängijat Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Venemaalt. Võistlus peetakse 3 rajal ning iga mängija peab läbima Kuutsemäe, Meegaste ja Valgjärve disc golfi raja. 

„Discgolfi festivali korraldamise plaan on olnud meil juba pikalt. Nüüd pani õla alla ka Rootsi kettabränd Latitude64 ning üheskoos teeme selle ära“, ütles korraldaja ja Chilli Disc Golfi klubi asutaja Silver Leetma. 

 

Kohale tulevad tippmängijad ka naaberriikidest. Soomest osalevad Juho Parviainen (Euroopa ja ka Soome meistrivõistluste 2. koht), Teemu Nissinen (Euroopa 6.), Janne Hirsimäki (Soome meistrivõistluste 3. koht) ja teised. 

 

Eesti tippudest on kohal ka discgolfi esipaar Silver Lätt ja Kristin Tattar. Leedut esindavad teiste seas ka Leedu paremuselt 2. kohal olev mängija Karolis Lukosevicius, Gabrielius Gricius (Leedu 3.) ja Mindaugas Pošius (Leedu 4.). 

 

„Huvi taolise festivali vastu on väga suur, sest üritus müüdi välja vaid 4 tunniga“, kommenteeris Leetma. Võistlus on mõeldud nii harrastajatele kui ka tippmängijatele. Kuutsemäe, Valgjärve ja Meegaste rada pakuvad väljakutseid igale mängijale. 

Latitude64 Disc Golfi festivali korraldab discgolfi klubi Chilli Disc Golf MTÜ. Festival toimub 3.-4. juunil Otepääl Kuutsemäe, Meegaste ja Valgjärve rajal. 

 

Registreeritud mängijaid näeb siin: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=370956

Üritus Facebookis asub siin: https://www.facebook.com/events/715765091926064/

Ametlik koduleht: http://disclife.eu/l64festival/

Võistluse juhend: http://bit.ly/2pT6RNm

 

Lisainfo: 

Silver Leetma, korraldaja 

56220185 

silver@cdg.ee

Tagasi